flespost

14.1.05

Een half jaar gratis webhosting

http://www.redhosting.nl/site/fan.html?Red=5187ed1a15bec8d63a55a086ac101837

Lijkt een eigen website je wel wat, professioneel gehost en met een eigen domeinnaam? Dan hebben we een leuk aanbod voor je. De Digitale Revolutie biedt je - in samenwerking met Redhosting - een half jaar lang gratis websitehosting aan.

Je hoeft je dus niet meer te behelpen met gebrek aan opslagruimte, met veel te lange url's en met gratis homepageaanbieders die je website vol zetten met ontsierende reclame.

Het gratis hostingpakket wat we je bieden bestaat uit 50 Mb webruimte, 1 GB dataverkeer per maand, 5 Email-accounts, een onbeperkt aantal Email-aliassen, een onbeperkt aantal subdomeinen, spamfilter, virusfilter, webmail, statistieken, PHP, CGI, en nog veel meer. Een zeer professioneel pakket zoals ook door bedrijven, webwinkels en andere zakelijke internetters gebruikt wordt.

Het enige wat je zelf hoeft te betalen is een gering bedrag aan registratiekosten van de eigen domeinnaam. Deze bedragen 15 euro per jaar voor een .nl naam (ook .be, .com en andere topdomeinen zijn mogelijk). Het professionele hostingpakket is helemaal gratis en je bent niet verplicht het contract na een half jaar voort te zetten.

Deze actie loopt tot 28 februari 2005, wacht dus niet te lang!